Beşiktaş ta hasar büyük !

Beşiktaş, İsveç’in Malmö takımına 1-0 yenilerek, Avrupa defterini kapattı. Bir beraberliğin bile yettiği maçta Beşiktaş, 51. dakikada Antonsson’un golüne engel olamadı. Siyah Beyazlılar’da Ricardo Quaresma, 65. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Temsilcimizin üç topu ise direkten döndü.

Gruptan çıkması için 1 puanın bile yeterli olduğu Beşiktaş, maça hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Mustafa Pektemek’le gole yaklaşan Siyah Beyazlılar’ın, 9. dakikada üst üste 2 şutu da direkte patladı.

Konuk ekip ise daha çok kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştı ve bunda da başarılı oldu. Golsüz sona eren maçın 2. yarısında Malmö, golü buldu. 51. dakikada gelişen atakta Antonsson bir anda defansın arkasına sarktı ve topu ağlarla buluşturarak konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra bu dakikaya kadar etkisiz bir görüntü sergileyen Oğuzhan Özyakup, 60. dakikada protestolar eşliğinde yerini Gökhan Töre’ye bıraktı. Temsilcimiz gol için bastırırken; Quaresma, 65. dakikada Brorsson’a yaptığı sert faulün ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın son bölümlerinde beraberlik için bastıran Beşiktaş’ta Larin, 88. dakikada kaleci Dahlin’e takıldı. Larin, 90+3’te bir anda defansın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı, top üst direkten auta çıktı.

Grupta Malmö ile deplasmanda oynadığı ilk maçta sahadan 2-0 yenik ayrılan Beşiktaş bu maçta da rakibine boyun eğdi ve Avrupa defterini kapattı. Malmö ise son haftada tur biletini cebine koydu