”Evlatlarımıza karanlık bir Türkiye bırakmayacağız”

CHP lideri Ke-mal Kılıçdaroğlu:Twitter hesabından anayasa değişikliği teklifine ilişkin paylaşımda bulunarak; “Bedelini milletimizin ödeyeceği her yanlış kararın karşısındayız. AKP Hükümeti’ne rağmen evlatlarımıza karanlık bir Türkiye bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, anayasa değişikliği teklifiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Biz mücadelemizi sarayda oda kapıp, cep doldurmak için değil, milletimize karşı sorumluluğumuz olduğu için yapıyoruz. Vatan için yapıyoruz. Bedelini milletimizin ödeyeceği her yanlış kararın karşısındayız. AKP Hükümeti’ne rağmen evlatlarımıza karanlık bir Türkiye bırakmayacağız.”Twitter hesabından anayasa değişikliği teklifine ilişkin paylaşımda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bedelini milletimizin ödeyeceği her yanlış kararın karşısındayız. AKP Hükümeti’ne rağmen evlatlarımıza karanlık bir Türkiye bırakmayacağız” ifadesini kullandı.
BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada ise, “Sayın Bahçeli bir söz vermiş ve bu sözünün arkasında duruyor. Ben de illa görüşünü değiştir diye özel bir öneri götürmedim Ben bu anayasa değişikliğinin Türkiye’ye bir felaket getireceğini kendi açımdan, bütün ayrıntılarıyla ortaya koydum. Dolayısıyla takdir elbette ki Sayın Bahçeli’ye aittir” dedi.