Erdoğan’ın sözlerine tepki büyük !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerilimli geçen Rize ziyaretiyle ilgili olarak “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” ifadesini kullandı.
Erdoğan’ın Akşener’e yönelik sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı” dedi.
AKŞENER:TAM OLARAK BU NEDENLE PARLAMENTER SİSTEM İSTİYORUZ
Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bugünkü önerisini anımsattı. İYİ Parti lideri “İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz” diye yazdı.
“ER MEYDANINA GEL, MİLLETTEN KORKULMAZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meral Akşener’le ilgili sözlerine Twitter hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile ‘Bunlar daha iyi günler’ demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı” dedi.
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hitaben, “Ne Kılıçdaroğlu ne Akşener… Kimse geri basmaz” dedi.
Meclis’teki basın toplantısında konuşan Altay, Erdoğan’ın açıklamalarının, ’84 milyon tarafından bir dakika durulup düşünülmesi gereken hal’ olduğunu belirtti.

‘Tehdittir’

CHP’li siyasetçi, sözleri “Bu legal siyasette tehdittir. Bu siyasete sıkı yönetim ilanı kararıdır” diye tanımladı.

Altay, Erdoğan’ın konuşmasının, siyasi parti genel başkanlarına, “Çok güçlü olmadığınız yerlere gitmeyin, sizi indirtirim” mesajı olduğunu öne sürerek, “Ne yapacaksın Erdoğan, bizi öldürtecek misin? Böyle bir şey olabilir mi” ifadelerini kullandı.